Tietoa Porvoon retkeä varten.

Tältä sivuilta löydät tärkeimmät vastaukset Porvoon retkeäsi varten. Mikäli kuitenkin joku tieto jää puuttumaan, suosittelemme olemaan yhteydessä Porvoon Kaupungin matkailuneuvontaan p. 040 489 9801 tai sähköpostillla
tourist.office(at)porvoo.fi .

Tämä sivusto on Vanhan Porvoon kauppiasyhdistyksen ylläpitämä ja yrityksistä esillä sivustolla on vain varsinaiset- sekä kannatusjäsenemme. Porvoon Kaupungin ylläpitämät sivustot löydät klikkaamalla tästä.

Huomioithan saapuessasi, että Vanha Porvoo on myös satojen ihmisten koti, joten kunnioitathan kotipihojen yksityisyyttä ja viet roskasi roskiksiin. Kahta museorakennusta lukuun ottamatta ovat rakennukset yksityisten ihmisten omistuksessa ja kunnostusvastuulla.

Saapuminen ja pysäköinti

Porvoo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Ajoaika Helsingin keskustasta autolla 40 minuuttia, bussilla 52-65 minuuttia. Bussiaikataulut löydät Matkahuollon sivuilta klikkaamalla tästä. Porvoon linja-autoasemalta on vain 500 metrin kävelymatka Vanhaan Porvooseen. Toinen vaihtoehto on, että jäät bussista Mannerheiminkadun sillan pysäkillä, Näsin kartanon edestä, josta pääset vain sillan yli kävellen suoraan meille.

Omalla autolla saapuessa kätevintä on jättää auto joen länsirannalle, ilmaisille pysäköintipaikoille. Kartan pysäköintipaikoista kaupungissa löydät klikkaamalla tästä.

Wc & info

Kaupungin WC:t löytyvät (valmistuvat heinäkuun 2020 alussa) Mannerheiminkadun sillan alla, Porvoon Paahtimon edestä. WC-maksu on 1,50e/hlö. Toinen, maksuton WC löytyy Vanhan sillan tykin vierestä joen länsirannalla.

Porvoon kaupungin matkailuneuvonta palvelee Taidetehtaalla, Läntinen Aleksanterinkatu 1. Matkailuneuvontaan voi olla yhteydessä myös puhelimitse p. 040 489 9801 tai sähköpostillla tourist.office(at)porvoo.fi

Matkailuneuvontaa on lisäksi saatavilla Palvelupiste Kompassista osoitteesta Rihkamatori B. Kaupungin matkailuneuvojina toimivat Porvoo Helpit kiertävät keskusta-alueella ja palvelevat matkailijoita myös Kompassissa 2.6.–30.8.2020 ti–la 10–17. Helpit tavoittaa myös WhatsAppissa p. 040 489 1628

Palvelut

Lähin pankkiautomaatti löytyy Porvoon Nordean edustalta, osoitteesta Piispankatu 32.

Lähimmät postilaatikot löytyvät Vanhalta Raatihuoneentorilta sekä Tuomiokirkon takaa osoitteesta Vanha Kuninkaantie 2.

Löytötavarat

Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä liikkeeseen tai ravintolaan, jossa muistat viimeksi kadottaneen tavarasi nähneen. Lisäksi Porvoon Poliisilaitokselta voi tiedustella löytytavaroiden perään.

Sijainti ja kartta

Porvoossa kaikki on kävelymatkan sisällä.

Anna palautetta

Tämä sivusto on Vanhan Porvoon kauppiasyhdistyksen ylläpitämä. Mikäli sinulla on meille palautetta tai kysyttävää, laitathan viestisi alla olevaan lomakkeeseen. Huomaathan, että mikäli palautteesi koskee jotain yritystä suoraan, suosittelemme olemaan yhteydessä heihin, että viesti menee perille asti.