Ani’s Cafén keittiössä ruoka, leipä ja leivonnaiset syntyvät puhtaista, sesongin raaka-aineista ilolla ja rakkaudella makuja yhdistellen.

Lähi- ja luomuraaka-aineita käytetään mahdollisimman paljon, ja saatavilla on aina myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Ani’s Cafén ruoka on kaunista, värikästä ja herkullista!
Lounas-aika on arkisin klo 11-14.30 ja lauantaisin nautitaan brunssia klo 11-15. Kakkuvitriinin valikoima vaihtelee perinteisistä, itse leivotuista herkuista Anjan loihtimiin, suussa sulaviin vegaanikakkuihin ja suolaisiin makupaloihin. Tarjolla on myös erikois- ja luomukahvia sekä runsas, vaihteleva luomuteevalikoima. Huolella – mutta pilkettä silmäkulmassa – valikoidut luomuviinit täydentävät makuja.
Ani’s Cafén keittiö on yllätysten paikka. Tokihan keittiössä porisee suunnitelmallisuutta, mutta jos Anja löytää aamukasteen koristamat nokkoset tai metsäsienet, se saattaa näkyä päivän lounaslistalla.